Handelsbetingelser

Priser

Alle priser på siden er inkl. moms.

Betaling

Du kan betale med VISA/Dankort (og øvrige betalingskort) via Paypal, så har du sådan et, er det nemt at bruge sidens betalingssystem. Har du ikke, så skriv til mig, og jeg kan sende dig et kontonr. du kan overføre penge til, og få filerne tilsendt via mail.

Paypal er et sikkert system, og du behøver ikke have en PayPal-konto for at kunne bruge det. Du vælger bare “Don’t have a PayPal account?”, og så får du lov at indtaste oplysningerne for dit betalingskort. Jeg får ikke adgang til dine kort-oplysninger.

Levering

Når du har gennemført betalingen, får du en mail med et link til download af filen/filerne. Har du købt cd’er eller SleepPhones, bliver de sendt inden for et par dage.

Fortrydelsesret

Læs her om den generelle fortrydelsesret ved køb på nettet

Guidede meditationer

Da der er tale om elektroniske produkter som i sagens natur ikke kan returneres, er der ingen fortrydelsesret ved køb af guidede meditationer. MEN skulle du af en eller anden grund fortryde dit køb, vil jeg meget gerne høre fra dig på anja@guidedemeditationer.dk – at der ikke umiddelbart er fortydelsesret, betyder ikke at vi ikke kan finde en løsning. Måske er det bare musikken du ikke kan lide, og så kan du få en udgave uden musik. Måske har du opdaget en talefejl som irriterer dig, og så kan jeg rette den (til glæde for fremtidige købere også). Er du utilfreds med noget, vil jeg gerne høre om det så jeg kan lære af det. Brok er velkommen! (Og det er ros naturligvis også)

SleepPhones

Hvis du fortryder dit køb af SleepPhones og sender dem retur, skal du medsende den fortrydelsesformular som du finder her: Standardfortrydelsesformular. Send mig gerne en mail inden på anja@guidedemeditationer.dk så jeg ved at jeg kan forvente dem retur.

De skal være i ubrugt stand og i hel, pæn emballage (dvs. du må godt have prøvet om størrelsen passer, og sat dem til din afspiller, men ikke brugt dem i timevis). Du betaler selv returporto (30 kr. ved alm. brevforsendelse), og jeg refunderer dit køb når jeg modtager dem.

Cd’er

Cd’er kan kun returneres hvis emballagen ikke er brudt. Når du sender dem retur, skal du medsende den fortrydelsesformular som du finder her: Standardfortrydelsesformular. Send mig gerne en mail inden på anja@guidedemeditationer.dk så jeg ved at jeg kan forvente dem retur. Du betaler selv returporto (prisen afhænger af antal cd’er), og jeg refunderer dit køb når jeg modtager dem.

Kontaktoplysninger

Forlaget Uforklarbar
Tøjmestervej 16, 3. mf.
2400 København
Tlf.:36980259
e-mail: mail@uforklarbar.dk

CVR-nr.: 29491259

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *