Gratis guidet meditation

Dagens Fokus

Dagens FokusDagens Fokus er en meditation du kan bruge til at fremme en bestemt egenskab i dig selv som du kan have gavn af i løbet af din dag. Du kan lytte til den om morgenen inden du går i gang med det du skal, og du kan lytte til den i løbet af dagen for at centrere dig og holde fokus på det du har besluttet dig for.

Alt for ofte springer vi på hovedet ud i dagen uden at have besluttet os for hvad vi gerne vil have at den skal bringe os, og før vi ved af det, løber vi rundt i hamsterhjulet – og måske ikke engang vores eget. Ved lige at bruge 10 minutter på at sætte dig ned og fokusere på det du gerne vil, tager du styringen og får nemmere ved at tilrettelægge din dag som du gerne vil have den. Og skulle du i løbet af dagen opdage at du alligevel er havnet i hamsterhjulet, så kan du som sagt sætte dig ned og blive guidet igennem Dagens Fokus igen.

For at få Dagens Fokus-mp3’en (+ meget andet, bl.a. et gratis videoforløb om Hemi-sync – verdens mest geniale meditationsværktøj!), skal du bare tilmelde dig nyhedsbrevet ovre i højre side. Det er nemt at framelde sig igen hvis du vil.

Dagens Fokus er inspireret af en guidet meditation af Max Highstein som hedder ”The Daily Focus Process”. Det er ikke en direkte oversættelse, men han fortjener alligevel et link her for inspirationen. Er du til guidede meditationer på engelsk, er hans side værd at kigge på.

3 thoughts on “Gratis guidet meditation

 1. TAK Anja, har lige hørt “dagens fokus” – så føler mit valg “indre fred” i alle celler nu. Din underlægningsmusik er virkelig passende og din stemme dejlig. Her er vist en “niche” du kan gøre en positiv forskel i, hvis du sætter din energi og kreativitet ind på det – Glæder mig til at høre mere af det du anbefaler… – og ER med på din mailliste.
  Håber Bruce Moen får tid til at komme til DK, og iøvrigt er blevet frisk igen..

  sommerhilsner fra Britt

 2. Hvor skønt at høre, Britt – tak for det. 😀
  Og Bruce har det bedre, så vi prøver snart igen.

  K.h.
  Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *